Brussels connection

the best address for international procurement

Evropské tendry, středa 10/9

·

,

Oprava dokumentů a textová úprava. Zadavatel: Úřad pro publikace Evropské unie, Lucemburk. Kontrakt na 4 roky. Celkový budget €4.071.000. Zakázka rozdělena na loty podle jazyků/jazykový skupin. Rozpočet na češtinu €168.000. Deadline 22/10.

Vysokozdvižné plošiny. Zadavatel: Evropská centrální banka, Frankfurt n.M. Kontrakt na 3 měsíce. Detaily: ECB buduje své nové ústředí na místě bývalé velkoobchodní tržnice. Poptávané služby spočívají v dodávce vysokozdvižných plošin pro provádění údržby, čistění a oprav a pro provádění kontrol stropních dutin (hasičským sborem). Deadline 8/10.

Dodávka toaletního papíru a papírových ručníků. Zadavatel: Evropská komise, Úřad pro infrastrukturu a logistiku – Lucemburk. Rámcový kontrakt na 4 roky, zakázka rozdělena na dvě na sobě nezávislé položky: č. 1: toaletní papír – 530 000 rolí, č. 2: ručníky – 66 500 000 kusů. Deadline 17/10.

Vyšetřovací a bezpečnostní práce týkající se zavěšených podhledů v konferenčních místnostech v budově Louise Weiss Evropského parlamentu ve Štrasburku. Zadavatel: Evropský parlament. Kontrakt na 24 měsíců. Deadline 22/10.

Studie „soupis průmyslových aktiv Evropy pro růst“. Zadavatel: Výkonná agentura pro malé a střední podniky, Brusel. Kontrakt na 11 měsíců. Vítěz bude muset zmapovat, jaká průmyslová aktiva jsou v EU k dispozici a kde se nacházejí, jejich potenciál konsolidovat obnovu evropského výrobního odvětví s cílem přispět k celkové strategii EU 2020 pro inteligentní, udržitelný a začleňující růst. Za tímto účelem bude muset vypracovat studii, ve které bude blíže popsána metodika, a uplatnit tuto metodiku s cílem zmapovat případné konkurenční výhody evropských průmyslových odvětví a zároveň stanovit ta aktiva, u kterých existuje nejvyšší pravděpodobnost, že zajistí průmyslový růst v budoucnosti. To Komisi umožní přesněji zacílit své politiky a pochopit dynamiku odvětví průmyslu. Budget €750.000. Deadline 15/10.

Práce na výstavbě místní infrastruktury. Zadavatel: Společný evropský podnik pro ITER a rozvoj energie z jaderné syntézy, Barcelona. Kontrakt na 28 měsíců. Zakázka se týká prací na místní infrastruktuře. Tyto práce zahrnují vypracování návrhu realizace, zajištění a výstavbu následujícího: 1) Betonové servisní zákopy (průchody): — vnitřní rozměry (šířka v mm x výška v mm) v rozmezí od: nejmenší 2 200 x 1 650, největší 2 700 x 5 500 a 4 300 x 2 850,— průměrná tloušťka stěn: 300 mm, — délka servisních zákopů, která má být realizována: 3 000 lm. 2) Srážkové odvodňovací systémy: — práce na betonovém potrubí. 3) Zvláštní základy: — vyztužené betonové základy pro nakládací střediska včetně ochranných stěn, — vyztužené betonové desky pro nádrže nebo jiná zařízení, — očekávané součásti prací: kolejnice, vestavěné desky nebo jiné, — příklad rozměrů, které se mají brát v úvahu (šířka v mm x délka v mm): např. deska technické oblasti 17: 48 200 x 45 300. Hlavní místo provádění stavebních prací, místo dodání nebo plnění: Pracoviště ITER v Cadarache, route de Vinon-sur-Verdon, 13115 Saint-Paul-lez-Durance, FRANCIE. Deadline 6/10.

Pilotní projekt – zdrojově efektivní využívání smíšeného odpadu. Zadavatel: Evropská komise, Generální ředitelství pro životní prostředí, Brusel. Kontrakt na 15 měsíců. Projekt má za cíl analýzu situace co do hospodaření se stavebním a demoličním odpadem (CDW) v členských státech, určení klíčových podmínek pro dosažení úspěchu a překážek pro recyklaci. Navíc budou identifikovány osvědčené postupy a sestaveny případové studie s cílem ukázat, jakým způsobem lze dosáhnout přechodu směrem ke zdrojově efektivnímu hospodaření se stavebním a demoličním odpadem. Navíc budou analyzovány zpravodajské a statistické postupy, přičemž budou určeny zdroje nepřesnosti a navržena řešení. Budget €500.000. Deadline 20/10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Get updates

From art exploration to the latest archeological findings, all here in our weekly newsletter.

Subscribe