Brussels connection

the best address for international procurement

Evropské tendry, pátek 13/6

·

Rámcová smlouva o provádění strategie EU týkající se endokrinních disruptorů. Zadavatel: Evropská komise, Generální ředitelství pro životní prostředí, Brusel. Cílem zakázky je podpora Evropské komise při provádění strategie EU týkající se endokrinních disruptorů a opatření týkajících se endokrinních disruptorů, která byla schválena v rámci 7. akčního programu pro životní prostředí (EAP). Rámcová smlouva na 4 roky. Budget €2.500.000.Deadline 8/8.

Studie týkající se ohrožení starších osob v silniční dopravě. Zadavatel: Evropská komise, Generální ředitelství pro mobilitu a dopravu, Brusel. Kontrakt na 12 měsíců. Budget €200.000. Deadline: 29/8.

Renovace kontroly klimatizace a tlaku v některých laboratořích IRMM. Zadavatel: Evropská komise, Společné výzkumné středisko, Institut pro referenční materiály a měření, Geel. Současný stav laboratoří již nesplňuje požadavky platných zdravotnických a bezpečnostních norem. Kromě toho laboratoře již nevyhovují svému účelu. Vzhledem ke změně výzkumných oblastí v souladu s novými politikami EU a změně požadavků na vybavení je nutné tyto laboratoře modernizovat. Přitom bude nutné věnovat pozornost řádné kontrole podmínek prostředí (rozdíly v teplotě, vlhkosti, tlaku) při zohlednění různých tepelných zatížení a procesů probíhajících v laboratořích. Plocha, kterou je nutné modernizovat: asi 400 m2. Kontrakt na 21 měsíců. Budget €1.200.000. Deadline 15/7.

Přípravné práce v souvislosti s vědeckým posudkem na hodnocení ochrany zvířat pro dojné krávy v malých hospodářských systémech. Zadavatel: Evropský úřad pro bezpečnost potravin, Parma. Cílem výběrového řízení je uzavřít smlouvu na přímé služby na sběr dat pro popis malých evropských hospodářství (Small-Scale Farms) na základě velikosti, systému hospodaření a způsobů chovu a kategorizaci SSF na základě kvantifikovaných rizik ochrany zvířat. Kontrakt na 32 týdnů. Budget €206.000.Deadline 21/7.

Rámcová smlouva o službách týkající se služeb výzkumu ve vztahu k problematikám ochrany osobních údajů. Zadavatel: Evropská komise, GŘ pro spravedlnost, Brusel. V obecné rovině budou úkoly této rámcové smlouvy o službách složeny z právního a technického výzkumu a z analýzy a budou se týkat: 1) převodu, provádění a uplatňování stávajícího i budoucího „acquis“ v oblasti ochrany údajů a souvisejících pravidel a nástrojů na ochranu údajů členských států v souvislosti s průběžnou kontrolou provádění „acquis“ Komisí; 2) usnadnění přechodu na nový rámec a jeho účinné uplatňování v členských státech v návaznosti na jeho schválení, a to zejména s ohledem na nové technologie; 3) řešení nových rizik v oblasti ochrany údajů a rozvoj opatření na jejich zmírnění, s využitím nových nebo současných technologií; 4) konkrétní problematiky týkající se způsobů předávání osobních údajů z EU do třetích zemí dle stávajícího i budoucího „acquis“. Komise může přidělit úkoly a stanovit kritéria pro právní a technické studie a hodnocení v závislosti na svých aktuálních požadavcích. Může jít o zvláštní zemské studie (týkající se buďto 1 nebo více členských států nebo 1 či více třetích zemí nebo zeměpisného regionu) a o tématické studie. Požadováno může být také provedení ekonomických analýz. Kontrakt na 12 měsíců. Budget €3.000.000. Deadline 29/8.

Program školení v oblasti statistiky pro východní země Evropské politiky sousedství (ENP-East). Zadavatel: Evropská komise, Eurostat, Lucemburk. Zajištění 6 vzdělávacích kurzů pro nanejvýše 20 účastníků ze zemí EECCA. Kontrakt na 28 měsíců. Budget nespecifikován. Deadline 8/8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Get updates

From art exploration to the latest archeological findings, all here in our weekly newsletter.

Subscribe