Brussels connection

the best address for international procurement

Tendr na “různé komunikační služby” v Irsku. Pro Evropský parlament

Tendr na „různé komunikační služby“ za celkem €550.000 vyhlásila Informační kancelář Evropského parlamentu v Irsku. Zakázka má pět samostatných lotů.

Položka č. 1: multimediální produkty – Zahrnuje návrh, předvýrobní přípravu, výrobu, postprodukci, kopírování a dodání multimediálních komunikačních produktů pro Informační kancelář Evropského parlamentu v Irsku. Předpokládaný budget: €80.000.

Položka č. 2: vztahy s veřejností týkající se komunikačních činností – tato položka se týká poskytnutí poradenství v oblasti vztahů s veřejností a médii v souvislosti s organizováním akcí pro konkrétní cílové skupiny a širokou veřejnost prostřednictvím Informační kanceláře Evropského parlamentu v Irsku, které se konají na území Irska + poskytnutí materiálů a zařízení pro provádění veřejných akcí. €160.000.

Položka č.3 – Zajištění služeb grafického návrhu, tištěných výrobků a propagačních předmětů. Položka má tři podčásti: Položka 3A – grafický návrh; položka 3B – tisk; položka 3C — výroba informačních materiálů. Uchazeči se mohou ucházet o jednu nebo více dílčích položek. Celkový rozpočet €210.000.

Položka č. 4: záznamy a redakční práce  – zahrnuje provádění služeb redakčního typu jménem Informační kanceláře, včetně záznamu a přepisu jednání, výroby videí z akcí, přizpůsobení stávajícího komunikačního materiálu a služeb přehrávání. €50.000.

Položka č. 5: skladování a logistická distribuce – Informační kancelář EP v Irsku udržuje zásobu komunikačních materiálů (publikace, propagační předměty, závěsné bannery atd.), které musí být uloženy a distribuovány na území Irska na různá místa akcí, veletrhů, výstav a ostatních veřejných akcí. Množství těchto předmětů může být v rozsahu od tuctu do několika tisíc. Zhotovitel bude odpovědný za uskladnění, balení a označování materiálů a zorganizuje jejich přepravu na místa akcí a zpět. €50.000.

Kontrakt pro všechny loty na 48 měsíců. Deadline k odevzdání nabídek: 4/10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Get updates

From art exploration to the latest archeological findings, all here in our weekly newsletter.

Subscribe